Subiect: Re: Provocari FiFa-RoMaNiA Mar Mai 26, 2009 8:57 pm
confirm X(
SNyTzY
Subiect: Re: Provocari FiFa-RoMaNiA Mar Mai 26, 2009 9:18 pm
Arsenal 5 - 4 Vilareal .... Jocul S'a Terminat La Penalty'uri ) Si Vin lin Contul Lui Arsenal 20 mil
g@briel
Subiect: Re: Provocari FiFa-RoMaNiA Mar Mai 26, 2009 9:21 pm
SNyTzY a scris:
Arsenal 5 - 4 Vilareal .... Jocul S'a Terminat La Penalty'uri ) Si Vin lin Contul Lui Arsenal 20 mil
confirm
SNyTzY
Subiect: Re: Provocari FiFa-RoMaNiA Mar Mai 26, 2009 10:42 pm
Arsenal 3 - 2 Lyon si vin 10 mil in contul lui Arsenal
aLex # p4tto
Subiect: Re: Provocari FiFa-RoMaNiA Mar Mai 26, 2009 10:43 pm
SNyTzY a scris:
Arsenal 3 - 2 Lyon si vin 10 mil in contul lui Arsenal
confirm!
corny08
Subiect: Re: Provocari FiFa-RoMaNiA Mier Mai 27, 2009 2:48 pm
SNyTzY a scris:
corny08 a scris:
in urma acestei provocari pleaca de la Arsenal 30 mil de euro catre Inter Milano
LoL Inter cand jucasi u cu mine ma ?:O:O:O ma Creca Ma Confunzi ... Jucasi Tu cu Arsenal ?:O eu stiu cu cine am jucat dar cu tine..... Man eu iti zik sati iei ochelari.... k ai nevoie poate ai gresit Id... sau AltcV.. aratami si mie o poza sau o convorbire.... intre noi 2 de pe id meu ... poate Gresisi EcHipa... mai uitate odata si sterge ce'ai scris ..... Sall
Stai u linistit k o sa ii trimit adminului convorbirea noastra pe messenger k vad k nu recunosti
SNyTzY
Subiect: Re: Provocari FiFa-RoMaNiA Mier Mai 27, 2009 3:37 pm
corny08 a scris:
SNyTzY a scris:
corny08 a scris:
in urma acestei provocari pleaca de la Arsenal 30 mil de euro catre Inter Milano
LoL Inter cand jucasi u cu mine ma ?:O:O:O ma Creca Ma Confunzi ... Jucasi Tu cu Arsenal ?:O eu stiu cu cine am jucat dar cu tine..... Man eu iti zik sati iei ochelari.... k ai nevoie poate ai gresit Id... sau AltcV.. aratami si mie o poza sau o convorbire.... intre noi 2 de pe id meu ... poate Gresisi EcHipa... mai uitate odata si sterge ce'ai scris ..... Sall
Stai u linistit k o sa ii trimit adminului convorbirea noastra pe messenger k vad k nu recunosti
Man poti sa Trimiti Ce Vrei tu uitate la inscrieri / la Id/Echipa Sa vezi ce id am eu adika arsenal pentru cultura ta generala id meu este : alex_angel70 eu tiam zis ca'ti trebuie Ochelari u nu mai crezut.... :-j